Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Käyttöehdot

Tämä asiakirja käsittelee sivustoa kukasoitti.fi (tästä eteenpäin vain "Palvelu"). Jokaisen vierailijan Palvelussa on noudatettava Yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava Palvelun käyttö.

Tekijänoikeudet

On kiellettyä kehittää automatisoituja robotteja tätä Palvelua varten, kolmannet osapuolet eivät saa hakea, kerätä ja tallentaa tietoja tästä Palvelusta. Kolmannet osapuolet eivät saa kopioida tekstejä tai tämän Palvelun osia.

Palvelun käyttäminen

Tämän Palvelun käyttäjä ei tule hyödyntämään järjestelmän virheitä, eikä etsi sellaisia virheitä aktiivisesti, eikä käytä tätä Palvelua hyväkseen muullakaan tavalla. On kiellettyä käyttää Palvelua kaupallisen kilpailun välineenä tai markkinointitarkoituksiin.

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä ulkopuolisille www-sivustoille, jotka eivät ole meidän ylläpitämiämme. Mikäli klikkaat kolmannen osapuolen sivuston linkkiin, sinut ohjataan tälle sivustolle. Suosittelemme, että luet tarkasti jokaisen avaamasi sivuston Tietosuojaehdot.

Emme ota minkäänlaista vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen tai palvelujen sisällöstä tai käytännöistä emmekä voi tarkistaa niitä.

Ehtojen voimassaoloaika

Nämä ehdot pidetään ajanmukaisina. Viimeinen muutos tapahtui 19.7.2021 Tämän Palvelun ylläpitäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ja miten tahansa ilman syyn ilmoittamista.

Tietosuoja

Tämä asiakirja käsittelee sivustoa kuka-soitti.fi (tästä eteenpäin vain "Palvelu"). Jokaisen vierailijan Palvelussa on noudatettava Yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava Palvelun käyttö.

Sivusto kuka-soitti.fi pyrkii suojelee yksityisyyttäsi

Tämä asiakirja selvittää, milloin ja miksi käsitellään Palveluamme käyttävien henkilöjen henkilötietoja, millä tavalla tietoja käytetään, millä ehdoin tiedot voi julkaista ja millä tavalla ne pidetään turvassa.

Tietosuojaehdot voivat muuttua. Jos se tapahtuu, ilmoitamme sinulle muutoksesta tämän sivun päivityksellä.

Suosittelemme, että luet Tietosuojaehdot ja tarkistat mahdolliset muutokset säännöllisesti. Tietosuojaehtojen muutos astuu voimaan sillä hetkellä, kun se julkistetaan tällä sivulla. Käyttämällä Palveluamme hyväksyt nämä ehdot.

Jos sinulla on kysyttävää Tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä (tietosuoja@kuka-soitti.fi).

Missiomme

Ylläpidämme tiedonjakamispalvelua, joka erikoistuu pääasiassa häiritseviin, vaarallisiin, roskapuheluja tekeviin tai muuten viallisiin puhelinnumeroihin. Emme luo sivuston sisältöä itse, sen luovat ainoastaan tämän Palvelun vierailijat. Sitoudumme kuitenkin valvomaan sisällön lainmukaisuutta, etenkin mitä henkilötietojen suojaan tulee. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköposti- tai postiosoitteen välityksellä.

Henkilötietojen käyttö Henkilötietojen säilyttäminen

Tietoja vierailustasi sivustollamme (mukaan lukien IP-osoite, käyttämäsi verkkoselain, avaamasi sivustot ja sivusto, josta tulit sivustollemme) säilytämme 14 päivän ajan. Sen jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti.

Jos rikot Yleiset ehdot, voimme säilyttää tiedon IP-osoitteestasi kauemmin kuin 14 päivää. IP-osoitteen pidemmän säilyttämisen syynä on tälle sivustolle pääsyn estäminen. Säilytämme sähköpostiosoitteesi vain niin kauan, kuin se on tarpeellista keskinäiseen kommunikointiin nähden.

Kuka pääsee käsiksi henkilötietoihin

Ainoat kolmansille osapuolille luovuttamamme henkilötiedot ovat evästetiedostot, jotka on tarkoitettu Google AdSense -sovellusalustalle. Emme luovuta kolmansille osapuolille muita henkilötietoja.

Kaikki tiedot kulkevat salatun SSL-yhteyden kautta.

Oikeus vaatia korjausta

Sinulla on oikeus vaatia korjausta tai näiden henkilötietojen poistamista, sinulla on myös oikeus tehdä vastalause. Pidätämme yhden kuukauden vaatimuksesi käsittelemiseksi, mutta tavallisesti pyynnöt ja vaatimukset käsitellään nopeammin. Ilmoitamme sinulle aina tuloksesta. Jos et ole tyytyväinen käsittelyn tulokseen, sinulla on oikeus valittaa valvontavirastossa.

Miten saan poistettua kommentteihin ilmestyneet henkilötiedot

Mikäli havaitset tällaista toimintaa, ota heti meihin yhteyttä sähköpostitse. Pyrimme reagoimaan tällaisiin tilanteisiin mahdollisimman nopeasti.

Ehtojen voimassaoloaika

Nämä ehdot pidetään ajanmukaisina. Viimeinen muutos tapahtui 19.7.2021 Tämän Palvelun ylläpitäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ja miten tahansa ilman syyn ilmoittamista.

Kuka soitti logo

2021 Kuka-soitti.fi

Mikä on kuka-soitti.fi?

Ilmainen palvelu internetissä, jossa vierailija voi anonyymisti hakea tietoa haluamastaan puhelinnumerosta.

Kuka-soitti.fi - ilmainen numeropalvelu internetissä