Estä puhelinnumero (OHJEET)

Laskisit leikkiä, jos sanoisit ettet ole joskus kokennut puhelinmyyjiä häiriköiksi. Toiselle myyjät soittelevat enemmän, kuin muille. Me olemme laatineet oppaan, jonka avulla pystyt helposti estämään ei toivotut soittajat Android ja Apple -laitteilla.

iPhonen kanssa puhelinnumeroiden estäminen on helppoa, saat estettyä numeron suoraan siirtymällä puhelinlokiin. Klikkaa numeron kohdalla olevaa i-merkkiä, joka vie sinut soittajan tarkempiin tietoihin. Ala-valikossa on kohta, estä tämä soittaja. Kun olet estänyt kyseisen numeron, ei hän pysty soittamaan sinulle tai ottamaan ytheyttä myöskään esimerkiksi iMessage, Whatsapp tai Facetime sovelluksissa.

Anroid puhelimissa estotoimintojen monipuolisuus riippuu lähinnä puhelinmen mallista tai brändistä, joka sitä valmistaa. Uusissa Samsung puhelimissa tai uusimman Android käyttöjärjestelmän puhelimissa estäminen on helppo tehdä täysin samalla tavalla, kuin Applen-laitteilla edellämainitussa esimerkissä.

Jos saat silti ei toivottuja soittoja puhelinmyyjiltä, voit kokeilla maksullisia puhelinestopalveluita, kuten esimerkiksi Robinson-palvelua, joka on kerännyt laajan tietokannan puhelinmyyjien numeroista. Kun yhdistät puhelimesi Robinson palveluun, saat automaattisesti estettyä kaikki ei toivotut soittajat pientä kuukausimaksua vastaan.

Näiden vinkkien lisäksi myös luotettavat sovellukset kuten Truecaller auttavat selvittämään tuntemattomasta numerosta tulevan soiton alkuperän.

Kuka soitti logo

2021 Kuka-soitti.fi

Mikä on kuka-soitti.fi?

Ilmainen palvelu internetissä, jossa vierailija voi anonyymisti hakea tietoa haluamastaan puhelinnumerosta.

Kuka-soitti.fi - ilmainen numeropalvelu internetissä